Bokning av vaccination mot Covid-19

Du bokar genom att klicka på den tid nedan som passar dig bäst. Du kommer då till ett frågeformulär. När du skickat in frågeformuläret får du en bekräftelse på skärmen att du bokat tiden. Innan du bokar behöver du läsa igenom följande information:

 • I detta skede vaccinerar vi personer födda 1971 eller tidigare samt LSS-personal i Bengtsfors, Åmål, Ed, Färgelanda och Mellerud kommun. Du måste kunna visa upp t.ex. tjänste-ID eller lönespecifikation för att visa att du är LSS-personal. 
 • Vi planerar att vaccinera den 21 maj i Bengtsfors och den 22 maj i Mellerud. Vid båda tillfällena ger vi Pfizers vaccin.
 • Ta med ID-kort.
 • Ta med munskydd som du tar på när du ställer dig i kön.
 • Klä dig så att du lätt kan göra överarmen/axeln bar.
 • Kom inte om du har sjukdomssymtom som kan bero på Covid-19 eller annan smittsam sjukdom.
 • Om du inte kan komma på din bokade plats måste du avboka så att någon annan får platsen. Du avbokar längst ned på den här sidan.
 • Du bokar ett tidsintervall (se nedan). Försök att ställa dig i vaccinationskön inom det angivna tidsintervallet. Var lugn, en dos finns reserverad till dig om du har bokat.
 • Du kommer att få vänta 15 minuter i ett uppsamlingsområde efter vaccinationen.
 • Håll minst 2 meters avstånd till andra personer i kön och i uppsamlingsområdet.
 • Stör inte våra vaccinatörer i onödan. Du är välkommen att småprata i uppsamlingsområdet efteråt (så länge avstånd hålls förstås :-). Har du frågor kan du ställa dem i förväg via kontaktformuläret eller fråga den övriga personalen som finns i anslutning till kön.
 • I frågeformuläret anges dos 2 till den 3 juli i Bengtsfors vilket är ett spikat datum. Förhoppningsvis kommer vi att kunna erbjuda dos 2 i Mellerud samma vecka för dem som önskar.
 • Obs! Bokningsbekräftelse får du direkt på skärmen när du bokat – det skickas inget mail eller något sms till er vid bokning. Är du osäker på om du bokat kan du skicka ett meddelande. Sms-påminnelse skickas dagen före. 

Bengtsfors Företagscenter (gamla Lear) 2021-05-21

Bengtsfors Företagscenter ligger på Industrigatan 12 i Bengtsfors nära bilprovningen. Vi sätter ut skyltar! I dessa rymliga lokaler tillverkade Lear bilstolar fram till 1999. Parkeringsplats finns precis utanför lokalen. Bor du i närheten får du gärna komma gående eller på cykel. Uppsamlingsplatsen efter vaccineringen är i en angränsande stor lokal under samma tak.

Vaccination i Bengtsfors för personer födda 1971 eller tidigare:

Vaccination i Bengtsfors för LSS-personal:

Vaccination i Bengtsfors för dig som saknar svenskt personnummer

Om du har svenskt samordningsnummer ska du boka på de vanliga platserna ovan. Om du varken har svenskt personnummer eller samordningsnummer kan du boka här. Förutsättningen är att du bor i Västra Götalandsregionen. Har du svenskt personnummer och bokar via den här länken kommer din registrering i nationella vaccinationsregistret inte att bli korrekt.

Rådahallen i Mellerud 2021-05-22

Detta är bollhallen och badhuset på Bergsgatan 28 i Mellerud. En stor parkering finns precis utanför. Följ skyltning från parkeringen. För att minimera smittorisken är uppsamlingsplatsen utomhus, anpassa klädsel efter det. Självklart finns personal på plats i uppsamlingsområdet.

Vaccination i Mellerud för personer födda 1971 eller tidigare (fler tider kommer):

Vaccination i Mellerud för LSS-personal:

Dessa tider kommer att släppas senare.

Avbokning

Om du har bokat en tid men inte kan komma måste du avboka. Det gör du enkelt nedan.