Om Doktorbjörn

Jag heter Björn Belfrage, tog läkarexamen 2002 och blev specialist i allmänmedicin 2012. Jag arbetar som distriktsläkare på Närhälsan Dals-Ed vårdcentral i Ed. Vårdcentralen har valt att hänvisa vissa intyg och hälsoundersökningar till andra vårdgivare för att kunna ge extra god service till dem med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd.

Tanken väcktes hos mig att erbjuda dessa tjänster lokalt i Dalsland. Det kändes spännande att få skapa en helt ny mottagning med målet att erbjuda hög medicinsk kvalitet, kvällstider, konkurrenskraftiga priser och att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för kunderna genom t.ex. swish-betalning, web-bokning och elektroniska formulär.

Om du är listad på en vårdcentral inom Närhälsan är det bara intyg och hälsoundersökningar som din vårdcentral INTE kan hjälpa dig med som jag tar mig an.

Frågor och svar

Var gör du intygen och undersökningarna?

På Norra Moränvägen 4 i Ed, ett stenkast från Eds järnvägsstation.

Hur betalar man?

Man kan betala med Swish eller faktura. Man betalar efter utförd tjänst.

Kan jag få hjälp med sjukintyg?

Nej, sjukintyg får du hjälp med på din vanliga vårdcentral. Jag är ingen konkurrent till Närhälsan men kan hjälpa till med en del av det som Närhälsan inte kan eller vill göra.

Jag har jättebråttom med ett intyg, hur ska jag göra?

Skicka ett meddelande. Jag läser meddelandena dagligen och lovar att försöka hjälpa dig!​ Mot en tilläggsavgift på 250 kr kan jag hjälpa dig med ditt intyg utanför mina ordinarie bokningsbara tider.